Ιατρική και Υγεία

Μαρία Παππά: Πως απαλλάχθηκα από τα πρησμένα μάτια, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες μέσα σε ένα μήνα από το σπίτι.

Σημείωση: Η EyesCover πωλείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου και δεν μπορείτε να το βρείτε σε καταστήματα.

Αποφάσισα να πω την ιστορία μου - την ιστορία μίας όχι και τόσο νεαρής γυναίκας, που προσπαθεί απελπισμένα να είναι χαρούμενη. Η ιστορία είναι διδακτική, δείχνοντας ότι μερικές φορές για να είσαι χαρούμενη χρειάζεσαι πολύ λίγα, λίγη θέληση, λίγη τύχη και την επιθυμία να είσαι όμορφη... !

"Ζω στην πόλη της Κόνιτσας στην απομακρυσμένη επαρχία των Ιωαννίνων, με πληθυσμό λίγο περισσότερο από 2900.

Τα μάτια δημιουργούν τη μεγαλύτερη εντύπωση νεότητας ή γήρατος

Είμαι 50 χρονών και δουλεύω ως καθαρίστρια στο Grand Hotel. Είμαι χήρα. Ο μοναχογιός μου παντρεύτηκε πριν λίγα χρόνια και μετακόμισε με τη γυναίκα του σε μία μεγαλύτερη πόλη. Βλεπόμαστε στην καλύτερη μία φορά το μήνα όταν φέρνει και τον εγγονό μου.

Αποφάσισα να κάνω κάτι για μένα, γιατί στα 50 οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Κοιτούσα με μεγάλη κριτική τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Τι θέλω για μένα, μία 50 χρονη γυναίκα μίας μικρής πόλης;

Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα, ακόμα και αυτές μετά τα 50, χρειάζονται μία προσωπική ζωή παρά το να προσέχουν συνεχώς παιδιά και εγγόνια.

Τα μάτια μου ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικά, με ρυτίδες γύρω γύρω και μεγάλους μαύρους κύκλους. Τα μάτια σχηματίζουν την πρώτη εντύπωση νεότητας ή γήρατος, οπότε κάτι έπρεπε να κάνω γι' αυτό.

Αλλά πώς; Πλαστική χειρουργική; Δεν θα έπαιρνε λιγότερο από 5000 ευρώ. Ίσως κάποια άλλη κοσμητική διαδικασία; Πίλιγκ ή λίφτιγκ με λέιζερ; Λιγάκι πιο προσιτό, το ποσό είναι 1.5-2 χιλιάρικα ευρώ. Επίσης χρειάζεται και να πας σε μια μεγαλύτερη πόλη. Που θα έβρισκα τον χρόνο; Και ναι μπορεί να ήταν λιγότερο ακριβό αλλά ήταν και πάλι ακριβό.

Τα μάτια μου ήταν ιδιαίτερα απογοητευτικά, με ρυτίδες γύρω γύρω και μεγάλους μαύρους κύκλους

Οπότε, καλλυντικά. Όλα τα είδη των κρεμών και αλοιφών διαφημίζονται ότι "αναζωογονούν το δέρμα και έχουν εφέ πίλιγκ". Δοκίμασα κάποια από αυτά για κάποιους μήνες - ξόδεψα τόσα πολλά λεφτά!
Ίσως να βοήθησαν άλλους αλλά για μένα ήταν άχρηστα. .

Οποιοσδήποτε μπορεί να ονειρεύεται ένα θαύμα!

Τότε, τα Χριστούγεννα, (τότε είναι που γίνονται θαύματα, έτσι;) σε ένα από το δωμάτια που καθάριζα, συνάντησα μία γυναίκα, με ένα είδος μάσκας στο πρόσωπό της, όπως αυτές που βάζεις όταν πας για ύπνο. Η μάσκα ήταν χρυσή, όχι μαύρη. Συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν μάσκα ύπνου αλλά μία νεότευκτη μάσκα προσώπου!

Καθώς τα μάτια μου ήταν σε άσχημο σημείο, άρχισα να ενδιαφέρομαι. Μίλησα με την γυναίκα, μη μπορώντας να κρατήσω την περιέργεια μου και την ρώτησα για τη μάσκα.

Μάσκα Ματιών EyesCover

Έμαθα ότι χρησιμοποιούσε μία ειδική μάσκα για τα μάτια της και το όνομά της ήταν EyesСover. Είχε στόχο να εξομαλύνει τις ρυτίδες, να μειώσει το πρήξιμο στα βλέφαρα και τους κύκλους κάτω από τα μάτια, και να σφίξει το δέρμα. Η γυναίκα ήταν από την Θεσσαλονίκη. Μου είπε ότι η EyesСover μπορεί να είναι και κρύα και ζεστή. Εκείνη απολάμβανε την πρώτη το πρωί και τη δεύτερη το βράδυ, φορώντας την για 15 λεπτά.. Και επίσης έμαθα ότι ήταν 55 χρονών! Αλλά τα μάτια και το πρόσωπό της ήταν σαν αυτά μίας 30χρονης! Και το αγόρι με το οποίο έμενε δεν ήταν ο γιος της αλλά ο εγγονός της. Η γιαγιά του τον είχε φέρει διακοπές.

Αυτή η γυναίκα - ή όπως την αποκαλώ, ο σωτήρας μου - μου είπε που μπορώ να βρω αυτή την μάσκα νεότητας. Οπότε 2 βδομάδες αργότερα παρέλαβα μερικές μάσκες EyesСover που είχα παραγγείλει από την επίσημη ιστοσελίδα του προμηθευτή .

Μία βδομάδα αφού άρχισα να χρησιμοποιώ την EyesCover, παρατήρησα ότι οι ρυτίδες εξομαλύνοταν

Άρχισα να εφαρμόζω τη μάσκα όπως με συμβούλεψε η γυναίκα. Για 15 λεπτά το απόγευμα φορούσα τη ζεστή μάσκα και το πρωί για 15 λεπτά την κρύα μάσκα. Σε αντίθεση με άλλες πολυδιαφημιζόμενες μεθόδους, οι μάσκες άρχισαν να δουλεύουν αμέσως. Την επόμενη κιόλας μέρα παρατήρησα ότι το δέρμα κάτω από τα μάτια είχε κάπως αναζωογονηθεί. Ακόμα και τα μάτια μου έλαμπαν!

Μία βδομάδα αργότερα οι αλλαγές ήταν ήδη ορατές! Οι ρυτίδες είχαν σκεδόν εξαφανιστεί και δεν υπήρχαν σακούλες κάτω από τα μάτια

Μία βδομάδα αργότερα, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα πιο έντονο. Δύο εβδομάδες και οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες είχαν εξαφανιστεί εντελώς! Χωρίς ίχνος! Το πόδι της χήνας είχε σχεδόν φύγει και ακόμα και οι μεγαλύτερες ρυτίδες είχαν σχεδόν όλες εξομαλυνθεί. Τι αποτέλεσμα!

Μετά από 3 βδομάδες μπορώ να πω με σιγουριά ότι το δέρμα γύρω από τα μάτια μου είναι λαμπερό. 10 ακόμα και 15 χρόνια νεότερο!!

Ένας μήνας χρήσης EyesCover. Τώρα ποιος μπροεί να πει ότι είμαι 50;!

Αφού το πέτυχα αυτό, έχω αλλάξει όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωρετικά. Απέκτησα περισσότερη αυτοπεποίθηση και πάλι, επέτρεψα στον εαυτό μου να βλέπει τον κόσμο γύρω μου όπως έκανα και όταν ήμουν νεότερη. Και απ' ότι φαίνεται μπορώ να καυχιέμαι τώρα! Ακόμα και βάζοντας στην άκρη την αλλαγή στην εμφάνισή μου, είμαι τόσο ευγνώμων στην EyesСover για αυτή την αυξημένη αυτοπεποίθηση και ζωντάνια!

Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει ότι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτές τις φωτογραφίες είναι μέσα σε ένα μόνο μήνα;:)

Και αυτή είναι ολόκληρη η ιστορία. Σίγουρα, δεν είναι κάτι συγκλονιστικό, αλλά μπορεί κάποια να εμπνευστεί από αυτήν και να χρησιμοποιήσει την EyesCover για τον εαυτό της. Για μία ακόμη φορά δίνω τον σύνδεσμο για την επίσημη ιστοσελίδα όπου παρήγγειλα τηνEyesСover."

Επίσημη Ιστοσελίδα EyesСover >>>

Μαρία Παππά, Κόνιτσα

 1. Η μάσκα αυτή είναι κάτι που πρέπει να κρατήσεις! Πολύ αποτελεσματική θεραπεία για τις σακούλες στα μάτια. Οι λεπτές ρυτίδες εξαφανίζονται πολύ γρήγορα, επίσης.

 1. Σε ευχαριστώ για τις φωτογραφίες! Είναι υπέροχο να βλέπεις όντως τέτοια εξαιρετικά αποτελέσματα!

  Κορίτσια γράψτε περισσότερα για τα αποτελέσματα, με ενδιαφέρει πολύ!

 1. Γεια! Είμαι 45 χρονών και φυσικά έχω ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Θέλω να δοκιμάσω τη μάσκα για την οποία γράφεις, μου αρέσει η ιστορία σου και θέλω να αφαιρέσω αυτές τις ρυτίδες που έχω και να νιώσω και πάλι όμορφη.

 1. Να την δοκιμάσεις σίγουρα! Και να γράψεις για τα αποτελέσματα! Και όσες δοκίμσαν την EyesCover γράψτε και εσείς για τα δικά σας. Ας βοηθήσουμε η μία την άλλη

 1. Καίτη | 1 μήνα πριν | 12:02 γράφει:

  Μία φίλη μου μου έφερε ακριβώς την ίδια από το Ισραήλ, το αποτέλεσμα είναι φυσικά υπέροχο! Σε ένα μόνο μήνα χρήσης, επίσης

 1. This is excellent! I learned about the mask almost by accident. Such things should definitely be more popular!

 1. Αυτή η μάσκα ματιών είναι θαυματουργή! Οι σακούλες κάτω από τα μάτια έχουν φύγει σε μία βδομάδα!

 1. Γιώτα | 1 μήνα πριν | 11:23 γράφει:

  Εκπληκτική!

 1. Καταπληκτικό αποτέλεσμα!

 1. Νεφέλη | 3 βδομάδες πριν | 17:18 γράφει:

  Είμαι εκδότρια σε ένα περιοδικό. Κάθε μέρα έχω να διαβάσω ένα βουνό από υλικό. Στο τέλος κάθε μέρας τα μάτια μου είναι κόκκινα και υγρά. Η κόρη μου με ρωτάει "Μαμά γιατί κλαις; ". Ο άντρας μου μου αγόρασε αυτή την μάσκα. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και νιώθω σαν ξαναγεννήθηκα! Τα μάτια μου σταμάτησαν να πρήζονται και να δρακρύζουν και οι ρυτίδες εξαφανίστηκαν. Και να σκεφτείς ότι πριν από αυτό σκεφτόμουν να παραιτηθώ!

 1. Ελπίδα | 3 βδομάδες πριν | 11:37 γράφει:

  Είχα απαίσιες σακούλες κάτω από τα μάτια και τόσες πολλές ρυτίδες! Η EyesCover μου τις εξαφάνισε τελείως τον τελευταίο μήνα! Ακόμα και την πρώτη βδομάδα οι σακούλες είχαν μειωθεί και μετά είχαν εξαφανιστεί τελείως. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, κρίνετε και μόνες σας:

 1. A Πολύ αισθητό αποτέλεσμα! Σε ένα μόνο μήνα; Εκπληκτικό αποτέλεσμα! Σε ευχαριστώ για τα σχόλια)))

 1. Ελπίδα | 3 βδομάδες πριν | 18:31 γράφει:

  Σε ευχαριστώ για το άρθρο .

 1. Η ιστορία είναι εντελώς αλήθεια. Μια γυναίκα σε κάθε ηλικία θα πρέπει να προσπαθεί για την προσωπική ευτυχία. Εγώ είμαι 63 χρονών αλλά δεν τα παρατάω! Αυτό είναι το δικό μου αποτέλεσμα:

 1. Δείχνεις υπέροχη. Εκπληκτικά αποτελέσματα !

 1. Γωγώ | 2 βδομάδες πριν | 13:51 γράφει:

  Δουλεύω ως καθηγήτρια. Η καταπόνηση των ματιών είναι δεδομένη. Διαβάζω δεκάδες τετράδια από τους μαθητές μου, γράφω περιλήψεις των μαθημάτων, διαβάζω επαγγελματική βιβλιογραφία. Στο τέλος της ημέρας μάτια μου πονάνε αφόρητα. Για πολύ καιρό δεν μπροούσα να κοιμηθώ. Αυτή η μάσκα ματιών ήταν η σωτηρία μου. Μπορείτε να χρησιμοποείτε την ζεστή μάσκα πριν πάτε για ύπνο. Βοηθάει! Μετά από αυτήν κοιμάμαι σαν μωράκι. Αλλά το πιο ενδιαφέρον - τα μάτια μου είναι ορατά ανανεωμένα!

 1. Πείτε μου αν έχω ευαίσθητο δέρμα μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη μάσκα;

 1. Το εγχειρίδιο λέει ότι είναι κατασκευασμένη από υποαλλεργικά υλικά και είναι πιστοποιημένη στη χώρα μας. Κανένα πρόβλημα.

 1. Ευχαριστώ !

 1. Ένα πολύ καλό προϊόν, σαφώς. Μου αρέσει που είναι για όλους τους τύπους δέρματος. Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα οπότε αυτί είναι πολύ σημαντικό για τους άντρες. Θα την δοκιμάσω ,ευχαριστώ !

 1. Είμαι τόσο ευγνώμων για αυτές τις πληροφορίες. Έψαχνα καιρό για κάτι τέτοιο. Παρήγγειλα και εγώ και ανυπομονώ να τη λάβω! Ευχαριστώ!

 1. Δεν χορταίνω να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη. Το προϊόν αυτό είναι θαυματουργό, τίποτε λιγότερο. Το χρησιμοποίησα για 2 βδομάδες, ξέχασα ότι είχα σακούλες και κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Ήταν υπέροχο!

 1. Τόσο εκπληκτική !

 1. Άννα | 3 μέρες πριν | 19:46 γράφει:

  Γεια! Ήθελα να αναφέρω ότι η μάσκα είναι στον δρόμο της για εδω! Ελπίζω ότι θα με ελευθερώσει από τις ρυτίδες και τις σακούλες κάτω από τα μάτια)))

 1. Η EyesCover είναι υπέροχη! Εξαιρετικό προϊόν.

 1. Γεια :))) Νομίζω θα είναι υπέροχο δώρο για την μαμά μου :))) σας ευχαριστώ!

 1. Πόσο καιρό κρατάει η συκευασία;

 1. Αρκετό καιρό αν την χρησιμοποιείς προσεκτικά :))

 1. Την αγόρασα και την λατρεύω! Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 βδομάδες. Όντως έχει φέρει πίσω την νιότη μου. Το αποτέλεσμα παρακάτω

 1. Την παρήγγειλε πρόσφατα η μαμά μου και είναι πολύ ενθουσιασμένη!!! Πολύ ισχυρό αποτέλεσμα αναζωογόνησης!

Το σχόλιό σας

CAPTCHA Image

Εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε:
MRI